Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puerto Perdi (1434627) - Irungo Benfica (1365531) » 684097592: T67/R3

Copa 684097592 Información oficial sobre el partido 684097592 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

Puerto Perdi Alineación oficial del equipo 'Puerto Perdi' en el partido 5 - 0 Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Puerto Perdi Alineación oficial del equipo 'Puerto Perdi' en el partido 2 - 1 Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puerto Perdi

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Puerto s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Francisco Manuel Viejo per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Puerto va aconseguir el 2 - 0 quan Francisco Manuel Viejo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 42 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Puerto al minut 42, que va llançar ajustat al pal en Rafael Velloso. 3 - 0 pels locals.
  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ditmer Krumpestar sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 57 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Francisco Manuel Viejo va incrementar l'avantatge de Puerto amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Puerto va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Francisco Manuel Viejo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Tamás Bujdosó es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Irungo Benfica

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Lyubomir Ivanov va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Pedro Maestro Rubio no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Irungo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Mourad Ralimi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Sándor Jánosy va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Lyubomir Ivanov va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Pedro Maestro Rubio.