Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Clarita Balompié (125778) - Albacete B.P. (778622) » 684097546: T67/R3

Copa 684097546 Información oficial sobre el partido 684097546 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

U.D. Clarita Balompié Alineación oficial del equipo 'U.D. Clarita Balompié' en el partido 1 - 0 Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Clarita Balompié Alineación oficial del equipo 'U.D. Clarita Balompié' en el partido 2 - 0 Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Clarita Balompié

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de 陳 (Chen) 生星 (Shengxing) arribés a peus de Róbert Šanko, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Balompié el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Márk Tábori va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Pavía U.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 12, el Pavía estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Txarles Uriona va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Alejandro Barrenechea va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): El Pavía va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ascenso Alves la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 209 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Pepe Serna Zuleta, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Balompié, però Conrad Wössner no va poder encertar el xut.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 75 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Francisco Cebrián Descalzo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Óscar María Fernández Bobadilla de Pavía va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.