Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Plegamans (1580384) - Atletico Barcelones (774127) » 684097330: T67/R3

Copa 684097330 Información oficial sobre el partido 684097330 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 1 - 7 Atletico Barcelones Alineación oficial del equipo 'Atletico Barcelones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atlètic Plegamans Alineación oficial del equipo 'Atlètic Plegamans' en el partido 0 - 6 Atletico Barcelones Alineación oficial del equipo 'Atletico Barcelones' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Plegamans

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Tomeu Sagrera va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Izki Gezuraga per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0

Atletico Barcelones

Goles Goles

  • 163 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador visitant Lucrecio Varela va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 11 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 107 Minuto 22 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Lucrecio Varela! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, un xut de Màxim Florit des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Barcelones, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Màxim Florit va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Barcelones va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rufino Martell, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 1 - 6 per sobre quan Palomo Generes va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Palomo Generes, que va ser qui va marcar 1 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ercan Eş al minut 29, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Màxim Florit, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Barcelones va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Palomo Generes es va quedar sol davant del porter, al minut 69. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Christoph Adam Klöndöör es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.