Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

luigi f.c (1339969) - NouBarris FC (1455768) » 684092658: T67/R3

Copa 684092658 Información oficial sobre el partido 684092658 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

luigi f.c Alineación oficial del equipo 'luigi f.c' en el partido 3 - 1 El equipo de Essa Sulaiti Alineación oficial del equipo 'El equipo de Essa Sulaiti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
luigi f.c Alineación oficial del equipo 'luigi f.c' en el partido 4 - 1 El equipo de Essa Sulaiti Alineación oficial del equipo 'El equipo de Essa Sulaiti' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

luigi f.c

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Reitze Cleveringa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. luigi f.c es posava per davant!
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de luigi f.c va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Reitze Cleveringa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): luigi f.c va aconseguir el 3 - 1 quan Oliver Larcher va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Toni Parreño quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Raúl Murillo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de luigi f.c que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de luigi f.c, l'equip va recuperar la pilota al minut 52 i va contraatacar. En Paco Rodríguez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Reitze Cleveringa de luigi f.c la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

El equipo de Essa Sulaiti

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 49, el jugador visitant Raúl Navarro va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Théo De Smet va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Jonatan Trilles no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ditão do Tombo va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Pérez Mínguez de SULAITEAM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.