Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c MegaDragons (488608) - Thomas Ripley Hits (488930) » 684092607: T67/R3

Copa 684092607 Información oficial sobre el partido 684092607 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

F.c MegaDragons Alineación oficial del equipo 'F.c MegaDragons' en el partido 3 - 5 Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.c MegaDragons Alineación oficial del equipo 'F.c MegaDragons' en el partido 3 - 4 Thomas Ripley Hits Alineación oficial del equipo 'Thomas Ripley Hits' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c MegaDragons

Goles Goles

  • 190 Minuto 2 (Gol de falta): En Tilo Bries va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): MegaDragons va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 34 Ulus Acahan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): En Saturdi Ligorria va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Bo-Arne Åkerander la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Grigore Lozanu quasi dona a MegaDragons l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): El MegaDragons ho intentava per la dreta per mitjà de Grigore Lozanu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Valer'jan Zhmachynski va estar a punt d'avançar els locals al minut 49 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Krijn Andreus quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 210 Minuto 100 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Grigore Lozanu quasi empata el partit al minut 100, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Thomas Ripley Hits

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Talented t va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què William Dihile, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Maurice De Meison que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 36, quan Jahan Ghalenoei va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 170 Minuto 61 (Gol de falta): Al minut 61 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Jahan Ghalenoei va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.
  • 173 Minuto 95 (Gol por la derecha): Al minut 95 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Meint Remmerswaal que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 101 (Gol de falta): Al minut 101, una falta xutada per Jahan Ghalenoei va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 3 - 5 per a Talented t. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Talented t va ser a punt de marcar al minut 31, quan el seu jugador Geraldino Abdel va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.