Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Wend Zuid (1367433) - matchball (492157) » 684092244: T67/R3

Copa 684092244 Información oficial sobre el partido 684092244 en Hattrick

08.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 3

FC Wend Zuid Alineación oficial del equipo 'FC Wend Zuid' en el partido 0 - 5 matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Wend Zuid Alineación oficial del equipo 'FC Wend Zuid' en el partido 0 - 5 matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Wend Zuid

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Armando Villametide va marxar de Robert Vuşcan en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Wend van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 289 Minuto 47 (Ocasión evento especial): Marc Raïmat va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 47, però no s'esperava que en Zezilio Gereña, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Álvaro Cortabarría de Wend va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Salvador Cucurull de Wend es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

matchball

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a matchball prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Franciszek Rapacz.
  • 184 Minuto 14 (Gol de penalti): Passaven 14 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Lewis Peláez va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, matchball va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Beppino Arnuzzo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, un xut de Beppino Arnuzzo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, Heinrich-Ralf Rößle va pentinar un córner cap al segon pal que Santino Petrangeli va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Steffen Bengtson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Lewis Peláez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. matchball va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Robert Vuşcan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Kwadwo Nkansah quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jordi Vilamajó, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Lewis Peláez de matchball va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santino Petrangeli de matchball va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.