Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pallars Auvelles (1416229) - IFAESFU BALOMPIÉ (1586505) » 683932451: T67/R2

Copa 683932451 Información oficial sobre el partido 683932451 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Pallars Auvelles Alineación oficial del equipo 'Pallars Auvelles' en el partido 1 - 3 IFAESFU BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'IFAESFU BALOMPIÉ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pallars Auvelles Alineación oficial del equipo 'Pallars Auvelles' en el partido 1 - 1 IFAESFU BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'IFAESFU BALOMPIÉ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,7 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pallars Auvelles

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 19 (Ocasión de contra de falta): Auvelles van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 19 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Oshane Phillip no va ser gens encertat.
  • 289 Minuto 30 (Ocasión evento especial): Nicolás del Puerto va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 30, però no s'esperava que en Argirakis Siopoudis, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Roger Lannerer de Auvelles no va ser gol per ben poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Auvelles, Oshane Phillip, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Lope Telleria va xutar fora per a Auvelles, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Manuel Rueda Vicioso de Auvelles va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Tomás La Porta, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Verónico Castro va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Auvelles i 1 - 3 al marcador.

IFAESFU BALOMPIÉ

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): BALOMPIÉ va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ivan Lalov va desviar el xut final de Taiel Jullian després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ragnar Lutter de BALOMPIÉ, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 89, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Alexandru Balcău va marcar al minut 96 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ragnar Lutter de BALOMPIÉ, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ivan Lalov en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de BALOMPIÉ Argirakis Siopoudis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ivan Lalov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En António Jesus Agostinho anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a BALOMPIÉ.