Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pistoleros capua FC (1420629) - Darko Lalatovic FC (1418627) » 683932103: T67/R2

Copa 683932103 Información oficial sobre el partido 683932103 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Pistoleros capua FC Alineación oficial del equipo 'Pistoleros capua FC' en el partido 5 - 6 Darko Lalatovic FC Alineación oficial del equipo 'Darko Lalatovic FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pistoleros capua FC Alineación oficial del equipo 'Pistoleros capua FC' en el partido 2 - 1 Darko Lalatovic FC Alineación oficial del equipo 'Darko Lalatovic FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,0 % 30,4 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pistoleros capua FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 9 (Gol por la derecha): Després de 9 minuts de partit, Aihotz Bereterbide igualava per Pistoleros en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 del partit, el jugador Biel Puvill de Pistoleros va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 113 Minuto 95 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Pistoleros una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pieter Labeau, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 95.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 61 (Ocasión de falta): Amb 61 minuts disputats, Kristian Stippler gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Javier Osuna va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rafael Giménez va xutar fora per a Pistoleros, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Biel Puvill de Pistoleros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Javier Osuna en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pistoleros David Jaimes va intentar enganyar Javier Osuna amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pistoleros Gervasi Mansergas va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Pistoleros Aihotz Bereterbide no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Javier Osuna es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.

Darko Lalatovic FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Lutz Preitensteiner va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lalatovic, Kazimierz Perek, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): En Cătălin Vlădescu conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-2
  • 106 Minuto 92 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 92 i semblava que Lalatovic desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Gerrit-Jan Ang va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bram Guislain ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Miguel Martínez Montes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Lalatovic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Knud Pagh va quedar-se sol davant el porter Javier Sarrasqueta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Knud Pagh va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 101, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Sarrasqueta va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Knud Pagh de Lalatovic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Lalatovic, Javier Osuna, col·locà la pilota just a les mans d'en Javier Sarrasqueta. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Farzin Toufighi de Lalatovic va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Knud Pagh va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Lalatovic, Kazimierz Perek, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Bram Guislain anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Lalatovic.