Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MCYL (1332962) - Los Ases-Málaga (777862) » 683931769: T67/R2

Copa 683931769 Información oficial sobre el partido 683931769 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

MCYL Alineación oficial del equipo 'MCYL' en el partido 6 - 4 Los Ases-Málaga Alineación oficial del equipo 'Los Ases-Málaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MCYL Alineación oficial del equipo 'MCYL' en el partido 2 - 1 Los Ases-Málaga Alineación oficial del equipo 'Los Ases-Málaga' en el partido
Tiene mucha potra 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,0 % 21,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MCYL

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Muhsin Niyaz de MCYL aconseguir un gol al minut 38 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): MCYL, atacant per l'esquerra al minut 49, va aprofitar el magnífic llançament de Pepijn Campo per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Muhsin Niyaz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MCYL.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): MCYL van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 81, però el xut de Max Gfeller des de l'esquerra va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de MCYL, Felix Brouillard, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Nikodemus Andersson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Young Gallagher anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a MCYL.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Pepijn Campo de MCYL va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 3.
  • 055 Minuto 129 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Muhsin Niyaz de MCYL va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 6 - 4.

Los Ases-Málaga

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 39. L'anotador per Ases-Málaga va ser Marlon Carroll, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del MCYL. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marlon Carroll la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ases-Málaga es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 2 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ases-Málaga va estar a punt de marcar quan Marlon Carroll va fer una passada impressionant a Gualtiero Centrella, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Ases-Málaga va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gualtiero Centrella, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ases-Málaga, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Gualtiero Centrella va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mestan Örel estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Valterio Vaqueiro, als 78 minuts, va fallar per ben poc.
  • 270 Minuto 92 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ciechosław Szczur al minut 92 semblava entrar, però Aytürk Işın va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Niko Petlin de Ases-Málaga, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Alan Šonja en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ases-Málaga Mihai Colban, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alan Šonja. El marcador continuava 4 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Andoni Lukundez va xutar fora per a Ases-Málaga, el marcador es va quedar igual: 5 - 3, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): A en Gualtiero Centrella de Ases-Málaga li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Alan Šonja posant el 5 - 4 a l'electrònic.