Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

solis team returns (1372801) - echatepayá (1596213) » 683931581: T67/R2

Copa 683931581 Información oficial sobre el partido 683931581 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido 5 - 2 echatepayá Alineación oficial del equipo 'echatepayá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
solis team returns Alineación oficial del equipo 'solis team returns' en el partido 0 - 1 echatepayá Alineación oficial del equipo 'echatepayá' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

solis team returns

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): El returns era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en 樂 (Le) 榮財 (Rongcai) va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de returns van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Jaano Myyrä.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, 樂 (Le) 榮財 (Rongcai) quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El returns va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Santiago Camionero va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de returns, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Jorge Beltrán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): En 樂 (Le) 榮財 (Rongcai) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 107 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de returns va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaano Myyrä, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 113 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 113 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ali Gerab, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Jaano Myyrä de returns va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de returns, Jaano Myyrä, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Ali Gerab anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 2 per a returns.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de returns Lucian Cheche no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vasil Damyanov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 2.

echatepayá

Goles Goles

  • 108 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mohsen Ayyoughi és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Petr Dobrozemský perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 105 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Johann Christoph Raibach va descol·locar totalment la defensa contrària i Petr Dobrozemský no va perdonar i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Yiorgos Mpougatsakis va deixar a Lucian Cheche assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Traian Leţea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karl Dideriksen.
  • 512 Minuto 102 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Traian Leţea de echatepayá es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 102.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Gert Knaepkens, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Giuseppe Albano va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de echatepayá i 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Yiorgos Mpougatsakis de echatepayá va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de echatepayá, Johann Christoph Raibach, col·locà la pilota just a les mans d'en Giuseppe Albano. El marcador: 5 - 2.