Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

market software mataro (1436881) - León S. A. D. (119250) » 683931315: T67/R2

Copa 683931315 Información oficial sobre el partido 683931315 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

market software mataro Alineación oficial del equipo 'market software mataro' en el partido 8 - 6 León S. A. D. Alineación oficial del equipo 'León S. A. D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
market software mataro Alineación oficial del equipo 'market software mataro' en el partido 5 - 1 León S. A. D. Alineación oficial del equipo 'León S. A. D.' en el partido
Tiene bastante suerte 5.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

market software mataro

Goles Goles

  • 135 Minuto 18 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Francisco Godói Teles va demostrar la seva experiència quan al minut 18 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!
  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Cosmin-Ştefan Teacu va treure un córner llarg cap al segon pal que en Vicente Portabales, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de software pel centre va donar un gran resultat: el gol de Christoph Zellner-Regula va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip software Ricardo Francisco Âncora quasi marca al minut 3 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Christoph Zellner-Regula l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcelo Llinima va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Andrej Rajanets es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El software ho intentava per la dreta per mitjà de Sergio Lucena Marcos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ismo Palola per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Manuel Arnal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): software va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergio Ponte va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Arnal.
  • 222 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): software va estar a punt de posar-se per davant al minut 100 però Christoph Zellner-Regula va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Francisco Godói Teles anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a software.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Cosmin-Ştefan Teacu de software, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Manuel Arnal en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de software Plutarco López no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Arnal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Andrej Rajanets va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de software Francisco Nora no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Manuel Arnal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 8 - 6.

León S. A. D.

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Marc Pifarré va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a León.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Francisco José Castellmir estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jesús Adán va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 82.
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 84 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en José Manuel Goyeneta de León marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Quique Grast la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de León havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del León que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francisco José Castellmir, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 107 (Ocasión por la derecha): Quique Grast va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Plutarco López, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ştefan Plocon va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de León, José Manuel Goyeneta, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Juanjo Cunchillos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a León.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Uzzin Waldani de León va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 7 - 6.