Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Guadalquivir Balompié (436468) - PEÑAROL CAPO (315532) » 683930806: T67/R2

Copa 683930806 Información oficial sobre el partido 683930806 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Real Guadalquivir Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Guadalquivir Balompié' en el partido 0 - 2 PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Guadalquivir Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Guadalquivir Balompié' en el partido 0 - 5 PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Guadalquivir Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Alejandro Sáenz de Muro i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Guadalquivir, però el xut de David Naranjo va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Gerardo Blancas de Guadalquivir va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PEÑAROL CAPO

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Seyran Pasiner quedar desmarcat i marcar per a PEÑAROL al minut 28. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Juan Carlos Azuera des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del PEÑAROL que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pamir Bağdaş, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Moritz Jaros de PEÑAROL va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alexander Nooteboom després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jorge Rosa da Conceição va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Jorge Rosa da Conceição va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Radu Arcana, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Oskar Wirthor va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jorge Rosa da Conceição va estar atent i va desviar la pilota a córner.