Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Town F.C. (1460154) - Sevilla Balompié (1435112) » 683930689: T67/R2

Copa 683930689 Información oficial sobre el partido 683930689 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

New Town F.C. Alineación oficial del equipo 'New Town F.C.' en el partido 0 - 2 Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Town F.C. Alineación oficial del equipo 'New Town F.C.' en el partido 2 - 0 Sevilla Balompié Alineación oficial del equipo 'Sevilla Balompié' en el partido
Tiene mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Town F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Town va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Soler en un 1 contra 1 amb el porter Sebastian Haffner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Ismael Alfonso arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Town per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Dieter Ribbens va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 58 per blocar una centrada d'en Dieter Ribbens va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Town.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a Town per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ismael Alfonso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Town va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Michaël Normand ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 107 (Ocasión por el centro): En Alexandro Lourenço va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Town se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 111 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Town a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Latif Tüzüm va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): En Michaël Normand va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexandro Lourenço de Town la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jérémie Hodin de Town amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Lyudmil Gugalov de Town va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Town Dieter Ribbens, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Sebastian Haffner. El marcador continuava 0 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Marcos Guerforat de Town va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jérémie Hodin va xutar fora per a Town, el marcador es va quedar igual: 0 - 2, ja es veia a venir!

Sevilla Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Marcel Valcárcel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Balompié va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Oriol Belenguer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Balompié, Marcel Valcárcel, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Oriol Belenguer de Balompié, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Lyudmil Gugalov en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Balompié, Manel Gilabert, col·locà la pilota just a les mans d'en Lyudmil Gugalov. El marcador: 0 - 2.