Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Baixo Miño (775510) - ODT (1456292) » 683930660: T67/R2

Copa 683930660 Información oficial sobre el partido 683930660 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

UD Baixo Miño Alineación oficial del equipo 'UD Baixo Miño' en el partido 1 - 2 ODT Alineación oficial del equipo 'ODT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Baixo Miño Alineación oficial del equipo 'UD Baixo Miño' en el partido 3 - 1 ODT Alineación oficial del equipo 'ODT' en el partido
Tiene mala suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Baixo Miño

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 del partit, el jugador Davide Pappone de Miño va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tito Plain va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Andy Blackadder va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Miño per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Radin Zahariev va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Davide Pappone de Miño va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Federico Gil Pérez va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 el Miño va posar setge sobre la defensa central visitant però en Adrian Ţibea no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Nèstor Maigí quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Adrian Ţibea va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 206 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 79 minuts de joc, Massimiliano Cacciaguerra semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ernesto Ubidea.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nèstor Maigí de Miño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ODT

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador de ODT Roman Yurasov va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 36 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Javier Rabago va marcar al minut 84 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Miño. La jugada d'estratègia del ODT per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Harald Schwinkendorf va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, un refús desafortunat de Marcos Marcos Igualada, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Javier Rabago no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.