Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Miestrella f.c (1414777) - U.D. Villamalea (488584) » 683930633: T67/R2

Copa 683930633 Información oficial sobre el partido 683930633 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido 2 - 1 U.D. Villamalea Alineación oficial del equipo 'U.D. Villamalea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Miestrella f.c Alineación oficial del equipo 'Miestrella f.c' en el partido 2 - 0 U.D. Villamalea Alineación oficial del equipo 'U.D. Villamalea' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Miestrella f.c

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luc Foulonneau ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Miestrella es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ilie Bondar, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Miestrella se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luc Foulonneau! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Víctor Diezma Dillanes de Miestrella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

U.D. Villamalea

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Pablo Velasco Pando va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Villamalea.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villamalea que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hamidi Okumu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Hamidi Okumu va fer una jugada per la banda esquerra, però Hennes Grenzwall va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Silvester Črešnar va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 207 Minuto 52 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Francisco Javier Fernández Anleo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 270 Minuto 71 (Ocasión de falta): El Villamalea va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 71 amb un llançament de falta perillós. En Ottavio Buttitta però, la va tirar centrada i amb poca potència.