Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PICASSENT C. F. (990113) - Mosito CF (1333711) » 683930277: T67/R2

Copa 683930277 Información oficial sobre el partido 683930277 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 1 - 2 Crónica Leonesa Alineación oficial del equipo 'Crónica Leonesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 2 - 1 Crónica Leonesa Alineación oficial del equipo 'Crónica Leonesa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PICASSENT C. F.

Goles Goles

  • 110 Minuto 21 (Gol de falta): L'empat per part de PCST va arribar al minut 21 quan Gerard Socías va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Miguel Fillol hauria d'haver estat gol al minut 20 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Miguel Fillol va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PCST se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Fillol! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Crónica Leonesa

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Crleonesa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Per-Xerxes Eden.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Passats 66 minuts de partit, Crleonesa es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Fips Fally es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Crleonesa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Boris Gagony-Kolowrath, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Juvenal Ugas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raul Mandolini va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juvenal Ugas després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Raul Mandolini va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kenan Kovačević de Crleonesa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Kenan Kovačević va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.