Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEPORTIVO LEONES (1437057) - Massamam United (488390) » 683930245: T67/R2

Copa 683930245 Información oficial sobre el partido 683930245 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

DEPORTIVO LEONES Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO LEONES' en el partido 0 - 2 Massamam United Alineación oficial del equipo 'Massamam United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DEPORTIVO LEONES Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVO LEONES' en el partido 2 - 1 Massamam United Alineación oficial del equipo 'Massamam United' en el partido
Tiene mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,7 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEPORTIVO LEONES

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a DEPORTIVO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Shamgar Grapel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ernesto Armaño va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El DEPORTIVO va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Casper Kibaki la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Casper Kibaki de DEPORTIVO va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 el DEPORTIVO va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gerhard Pasching no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerhard Pasching de DEPORTIVO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco López Ramos de DEPORTIVO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marko Hofbauer de DEPORTIVO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Massamam United

Goles Goles

  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 41, en Fernando Zumaya del Massamam va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Gustavo Iñiguez Lafuente que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 140 Minuto 90 (Gol de contra de falta): Massamam va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Òscar Forteza la va transformar en el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Óscar Portoneria quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ernesto Savater al minut 90, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Gustavo Iñiguez Lafuente de Massamam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.