Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAKKANA (1589079) - Ulex (987975) » 683929982: T67/R2

Copa 683929982 Información oficial sobre el partido 683929982 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

RAKKANA Alineación oficial del equipo 'RAKKANA' en el partido 2 - 3 Ulex Alineación oficial del equipo 'Ulex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RAKKANA Alineación oficial del equipo 'RAKKANA' en el partido 2 - 0 Ulex Alineación oficial del equipo 'Ulex' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAKKANA

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mario Popov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, RAKKANA es posava per davant 1 a 0.
  • 139 Minuto 63 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Mario Popov van servir per superar a l'últim defensor, en Juan Raúl Romero Ramos. Tot va acabar amb el 2 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de RAKKANA cantant "Mario Popov selecció!"
  • 125 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Germano Mencattini, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 3 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): RAKKANA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Germano Mencattini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Vasil Kozov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Emiliano Magazzeni, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49, Mario Popov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): RAKKANA va estar a punt de posar-se per davant al minut 59 però Mario Popov va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Després de 61 minuts, Mario Popov va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): RAKKANA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emiliano Magazzeni en un 1 contra 1 amb el porter Wolf Legat, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Mario Popov va estar a punt d'empatar per a RAKKANA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Wolf Legat va desviar la pilota a l'últim instant.

Ulex

Goles Goles

  • 186 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Ulex va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Petar Stoychev, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Jordi Benàs va marcar al minut 60 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ulex va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mauduit Polo Baz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.