Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bareteam (1335588) - F.C. Pringaos (1596552) » 683929822: T67/R2

Copa 683929822 Información oficial sobre el partido 683929822 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

bareteam Alineación oficial del equipo 'bareteam' en el partido 6 - 4 F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bareteam Alineación oficial del equipo 'bareteam' en el partido 2 - 1 F.C. Pringaos Alineación oficial del equipo 'F.C. Pringaos' en el partido
Tiene mucha potra 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,5 % 32,6 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bareteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): bareteam prenia la batuta de l'encontre al minut 27, quan en Phillip Gough va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): bareteam va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Diego Favit, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Prajeen Phanut que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Ulrik Hois gairebé va marcar per a bareteam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): bareteam va estar a punt de posar-se per davant al minut 87 però Juan Pablo León va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 207 Minuto 106 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Paweł Ziółkowski va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 221 Minuto 108 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Pablo León! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Favit de bareteam es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de bareteam, Rick Langston, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fernando Clasca va xutar fora per a bareteam, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Diego Favit de bareteam és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Paweł Ziółkowski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Marcel Galjé de bareteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gonzalo Torroja en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.

F.C. Pringaos

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 en Eric Roldán Lozano va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Eric Roldán Lozano va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Pringaos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en Fausto Arcone va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Michael Sabag al minut 56 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 215 Minuto 86 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Enrique Redomero quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Breogán Zaldúa de Pringaos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Pedro Mariño de Pringaos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Juan Echazarreta de Pringaos anava molt fort i col·locat però Rick Langston no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Eric Roldán Lozano de Pringaos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Pringaos Breogán Zaldúa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rick Langston es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Enrique Redomero anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Pringaos.