Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vecindario FC (314753) - Real Bácor Balompié (1339054) » 683929225: T67/R2

Copa 683929225 Información oficial sobre el partido 683929225 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Vecindario FC Alineación oficial del equipo 'Vecindario FC' en el partido 5 - 2 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vecindario FC Alineación oficial del equipo 'Vecindario FC' en el partido 2 - 0 Edinburgh Woodpeckers Alineación oficial del equipo 'Edinburgh Woodpeckers' en el partido
Tiene bastante suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vecindario FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 77 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Laurencjusz Sapko! Un inimaginable dribbling sobre Campbell Durnan va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 0 per a Vecindario.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Vecindario va deixar en bona posició a en Gaël Campos per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 81 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Vecindario tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Kevin Burwell ho va intentar al minut 81 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 85 (Ocasión tiro lejano): El Vecindario se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 85, en Diant Looijestijn va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dirk Anderson va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Virgilio Ortiz Osborne va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dirk Anderson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): A en Adalbert Montserrat de Vecindario li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Virgilio Ortiz Osborne posant el 2 - 1 a l'electrònic.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): En Enrique Castro-Medinilla no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Virgilio Ortiz Osborne encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 2 per a Vecindario.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Vecindario, Pessi Pitkälä, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Vecindario Fiodoras Ralickas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Virgilio Ortiz Osborne es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 2.

Edinburgh Woodpeckers

Goles Goles

  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Woodys va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 86, quan Akutain Arteta, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Woodys sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juliusz Sawiński, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Juliusz Sawiński va superar els defenses rivals per velocitat al minut 28 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Woodys va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Allen Cholmondeley, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Woodys va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Monty Nowlan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Allen Cholmondeley.

Eventos clima Eventos clima

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Pau Castelló de Woodys, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Enrique Castro-Medinilla en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Woodys Allen Cholmondeley, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Enrique Castro-Medinilla. El marcador continuava 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jalil Olum va xutar fora per a Woodys, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!