Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gavà del Munt (1418436) - alcobeño deportivo (774866) » 683929206: T67/R2

Copa 683929206 Información oficial sobre el partido 683929206 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Real Valladolin Alineación oficial del equipo 'Real Valladolin' en el partido 6 - 4 alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Valladolin Alineación oficial del equipo 'Real Valladolin' en el partido 2 - 0 alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido
Tiene mucha potra 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Valladolin

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 32 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Cosmin Dan. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Valladolin equilibrava la balança al minut 74. En Sebas Llavari, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Harris Leeuwangh del Valladolin ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Harris Leeuwangh va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Valladolin va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Harris Leeuwangh en un 1 contra 1 amb el porter Julio Estaña, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Valladolin va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cosmin Dan va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Julio Estaña.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Krystyn Dardas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 107, Radu Stoean de Valladolin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Sebas Llavari anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Valladolin.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Radu Stoean de Valladolin va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Valladolin, Krystyn Dardas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Valladolin Daniel Martín Losada va intentar enganyar Julio Estaña amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Josep Maria Pucurull va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.

alcobeño deportivo

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Fabián Villarroel va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 35.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 73, Alejandro Foche va pentinar un córner cap al segon pal que Fabián Villarroel va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Alejandro Foche? Un error clamorós seu va donar a Krystyn Dardas una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Rafael Marin Cano de deportivo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oriol Juan de deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Secundino Colón Madruga de deportivo, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Daniel Martín Losada en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de deportivo Alejandro Foche no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Daniel Martín Losada es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de deportivo Rafael Marin Cano, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Daniel Martín Losada. El marcador continuava 5 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fabián Villarroel va xutar fora per a deportivo, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!