Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Choupana (311393) - Cascajos,F.C. (796028) » 683928822: T67/R2

Copa 683928822 Información oficial sobre el partido 683928822 en Hattrick

01.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 2

Racing Leganés C.F. Alineación oficial del equipo 'Racing Leganés C.F.' en el partido 0 - 3 Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Leganés C.F. Alineación oficial del equipo 'Racing Leganés C.F.' en el partido 0 - 2 Cascajos,F.C. Alineación oficial del equipo 'Cascajos,F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Leganés C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Rubén Cueva va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Leganés se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Cascajos,F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Cascajos,F.C. agafava avantatge al minut 43 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aasar Toming amb mestria.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): 李 (Li) 宗博 (Zongbo) va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cascajos,F.C., Carlos Catarecha, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Cascajos,F.C. va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser 程 (Cheng) 长虹 (Changhong), amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Cascajos,F.C. van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però 程 (Cheng) 长虹 (Changhong) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Cascajos,F.C. la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 程 (Cheng) 长虹 (Changhong) va fer una magnífica centrada, però la rematada de Chabane Soltani va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Matthäus Gabriel quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alexey Shorikov, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 de partit, Matthäus Gabriel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Catarecha de Cascajos,F.C. es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.