Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perlavia FC (794484) - AreFutbol (1419870) » 681313269: T67/J7/VII

Liga 681313269 Información oficial sobre el partido 681313269 en Hattrick

09.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VII.1018 (39054)

Perlavia FC Alineación oficial del equipo 'Perlavia FC' en el partido 0 - 1 Stellar Lumens Madrid Alineación oficial del equipo 'Stellar Lumens Madrid' en el partido
0 - 1 César Gand (89')
Perlavia FC Alineación oficial del equipo 'Perlavia FC' en el partido 0 - 1 Stellar Lumens Madrid Alineación oficial del equipo 'Stellar Lumens Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Perlavia FC Alineación oficial del equipo 'Perlavia FC' en el partido 2 - 0 Stellar Lumens Madrid Alineación oficial del equipo 'Stellar Lumens Madrid' en el partido
Tiene mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perlavia FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Perlavia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Aaron Trilla va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Alfredo Macario va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Perlavia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Julián Conesa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Diego Fortún estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 235 Minuto 55 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Alexandre Mascarell va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Alexandre Mascarell de Perlavia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Stellar Lumens Madrid

Goles Goles

  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En César Gand va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Stellar van sortir al contraatac al minut 3, però César Gand va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.