Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DragonTrack (1434116) - real Andadorra CF (1421927) » 681312095: T67/J7/VII

Liga 681312095 Información oficial sobre el partido 681312095 en Hattrick

09.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VII.997 (39033)

Atletico Boadilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Boadilla' en el partido 1 - 2 ATELICO BALEARES Alineación oficial del equipo 'ATELICO BALEARES' en el partido
0 - 1 Marcelino De la Parra (34')
0 - 2 Lizer Corsia (44')
Jacinto Forcas (55') 1 - 2
Atletico Boadilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Boadilla' en el partido 1 - 2 ATELICO BALEARES Alineación oficial del equipo 'ATELICO BALEARES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Boadilla Alineación oficial del equipo 'Atletico Boadilla' en el partido 2 - 1 ATELICO BALEARES Alineación oficial del equipo 'ATELICO BALEARES' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Boadilla

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els seguidors del Atletico van tornar a saltar d'alegria al minut 55. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Jacinto Forcas que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Atletico va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fabià Furnells en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Urquijo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Guglielmo Dalla Casa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Jacinto Forcas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Javier Ariza de Atletico va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

ATELICO BALEARES

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Hipòlit Pellejà va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de BALEARES, Marcelino De la Parra, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del BALEARES va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Lizer Corsia, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Marcelino De la Parra va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): BALEARES quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Miguel Sáenz Malo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Gallo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Francisco Cocho de BALEARES va fallar un penal al minut 75, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Gallo.