Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Frodo (993988) - CF Pueblonuevo (1370186) » 681312054: T67/J12/VII

Liga 681312054 Información oficial sobre el partido 681312054 en Hattrick

13.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VII.996 (39032)

Atlético Castaño FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Castaño FC' en el partido 2 - 0 oceonos fc Alineación oficial del equipo 'oceonos fc' en el partido
Otsalar Kuartango (34') 1 - 0
Rodrigo Turmo (54') 2 - 0
Atlético Castaño FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Castaño FC' en el partido 2 - 0 oceonos fc Alineación oficial del equipo 'oceonos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Castaño FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Castaño FC' en el partido 2 - 1 oceonos fc Alineación oficial del equipo 'oceonos fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Castaño FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Otsalar Kuartango, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Antonio Castellano va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atlético, Rodrigo Turmo, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Otsalar Kuartango va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Jan Paulitz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Otsalar Kuartango va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atlético va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Iván Ribera Egea, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Antonio Castellano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Otsalar Kuartango una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Jan Paulitz va mantenir l'equip visitant dins del partit.

oceonos fc

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Arnau Cros va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 290 Minuto 10 (Ocasión de falta): En Josep Antoni Seva va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Xavi Corominas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 290 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Josep Antoni Seva va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Antoni Seva de oceonos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Ricart de oceonos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.