Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gabi's f.c (1592631) - ramtor la granja (1416629) » 681311510: T67/J2/VII

Liga 681311510 Información oficial sobre el partido 681311510 en Hattrick

04.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / VII.987 (39023)

gabi's f.c Alineación oficial del equipo 'gabi's f.c' en el partido 0 - 7 ramtor la granja Alineación oficial del equipo 'ramtor la granja' en el partido
0 - 1 Antonio Laguna Caro (32')
0 - 2 Antonio Laguna Caro (33')
0 - 3 Krisztián Bukris (59')
0 - 4 Consulino Oliveira Sá (64')
0 - 5 Francesco Falcettoni (68')
0 - 6 Antonio Laguna Caro (77')
0 - 7 Edmund Gibaszek (78')
gabi's f.c Alineación oficial del equipo 'gabi's f.c' en el partido 0 - 7 ramtor la granja Alineación oficial del equipo 'ramtor la granja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
gabi's f.c Alineación oficial del equipo 'gabi's f.c' en el partido 1 - 4 ramtor la granja Alineación oficial del equipo 'ramtor la granja' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gabi's f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Lucas Torres Guzmán va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de gabis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): gabis van sortir al contraatac al minut 37, però Tom Eggerberg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Tamariz de gabis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ramtor la granja

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Antonio Laguna Caro va llençar el penal ras arran de pal.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 33 pels visitants. En Antonio Laguna Caro va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Krisztián Bukris de ramtor l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 59 de partit.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ramtor. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Consulino Oliveira Sá xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 68 minuts, el tirador de faltes del ramtor va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Francesco Falcettoni, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 77, en Krisztián Bukris la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Antonio Laguna Caro que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Edmund Gibaszek va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a ramtor.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Francesco Falcettoni va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Cabra va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Consulino Oliveira Sá de ramtor va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Krisztián Bukris després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miguel Cabra va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Laguna Caro, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Laguna Caro va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.