Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iliturgi 2016 CF (1365803) - FlatEarth (434441) » 681310848: T67/J4/VII

Liga 681310848 Información oficial sobre el partido 681310848 en Hattrick

18.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VII.975 (39011)

Jackyteo club Alineación oficial del equipo 'Jackyteo club' en el partido 2 - 2 Surfcasting Pto Santa Maria Alineación oficial del equipo 'Surfcasting Pto Santa Maria' en el partido
Sean Boudreau (23') 1 - 0
1 - 1 Chulio Gilimón (35')
Gonzalo Salas (52') 2 - 1
2 - 2 Pedro Guitio (70')
Jackyteo club Alineación oficial del equipo 'Jackyteo club' en el partido 2 - 2 Surfcasting Pto Santa Maria Alineación oficial del equipo 'Surfcasting Pto Santa Maria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jackyteo club Alineación oficial del equipo 'Jackyteo club' en el partido 3 - 3 Surfcasting Pto Santa Maria Alineación oficial del equipo 'Surfcasting Pto Santa Maria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,8 % 36,7 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jackyteo club

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sean Boudreau, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Jackyteo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 124 Minuto 52 (Gol de penalti): Jackyteo va posar-se per davant 2 - 1 al minut 52, quan Gonzalo Salas va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Christian Ludwig Triesch va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jackyteo.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Jackyteo va estar a punt de posar-se per davant al minut 42 però Miguel Gras va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gonzalo Salas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Elcoro de Jackyteo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Surfcasting Pto Santa Maria

Goles Goles

  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Chulio Gilimón va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 70 minuts Pedro Guitio va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ricardo Amado va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Francisco Escoriaza va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Torrecilla que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Pedro Guitio va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sukh Jagun va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Francisco Escoriaza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María Camacho.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marco Saboya de Surfcasting es va guanyar la targeta groga merescudament.