Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo de Alvarus (440710) - Los Chicharros (1366660) » 681309288: T67/J6/VII

Liga 681309288 Información oficial sobre el partido 681309288 en Hattrick

02.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 6 / VII.947 (38983)

Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido 0 - 4 Los Chicharros Alineación oficial del equipo 'Los Chicharros' en el partido
0 - 1 Jakue Ostaikoetxea (14')
0 - 2 Pau Lletjós (38')
0 - 3 Alfredo Montejo (53')
0 - 4 Mario Hilera (70')
Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido 0 - 4 Los Chicharros Alineación oficial del equipo 'Los Chicharros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido 0 - 2 Los Chicharros Alineación oficial del equipo 'Los Chicharros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo de Alvarus

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Recreativo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Federico Civo de Sopranis va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En José María Lacalle Moreno va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 239 Minuto 62 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de José María Lacalle Moreno va deixar a Juan Miguel Povill assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Recreativo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José María Lacalle Moreno, però el porter rival va fer una gran aturada.

Los Chicharros

Goles Goles

  • 135 Minuto 14 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Jakue Ostaikoetxea de Chicharros va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Pau Lletjós va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 38, i va fer pujar el 0 - 2 per a Chicharros.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Alfredo Montejo de Chicharros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Passaven 70 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mario Hilera va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Al minut 5 de partit, Pau Lletjós quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alfredo Montejo després de 15 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Benartemi Mancha Zuazo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Juan Miguel Povill va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Juan Miguel Povill quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Benartemi Mancha Zuazo, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Montejo de Chicharros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Pau Lletjós de Chicharros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jakue Ostaikoetxea de Chicharros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.