Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peralba (989100) - CD Guayre (30539) » 681308711: T67/J2/VII

Liga 681308711 Información oficial sobre el partido 681308711 en Hattrick

04.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 2 / VII.937 (38973)

Monsters_Of_Rock Alineación oficial del equipo 'Monsters_Of_Rock' en el partido 2 - 2 Atlético Franqueses Alineación oficial del equipo 'Atlético Franqueses' en el partido
Roberto Espinosa (17') 1 - 0
Benno Hallstein (42') 2 - 0
2 - 1 Juan Miguel Nora (69')
2 - 2 David Berrendero Díaz (75')
Monsters_Of_Rock Alineación oficial del equipo 'Monsters_Of_Rock' en el partido 2 - 2 Atlético Franqueses Alineación oficial del equipo 'Atlético Franqueses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Monsters_Of_Rock Alineación oficial del equipo 'Monsters_Of_Rock' en el partido 3 - 1 Atlético Franqueses Alineación oficial del equipo 'Atlético Franqueses' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monsters_Of_Rock

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del Monsters_Of_Rock va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Roberto Espinosa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Benno Hallstein va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Monsters_Of_Rock, al minut 42. El marcador va canviar a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Ignacio López gairebé va marcar per a Monsters_Of_Rock des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Sergio Barjola es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Benno Hallstein va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Monsters_Of_Rock va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 81 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ignacio López ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Atlético Franqueses

Goles Goles

  • 150 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69, Juan Miguel Nora va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Franqueses tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): El Franqueses era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en David Berrendero Díaz va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Juan Miguel Nora, al minut 41 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Arkadiusz Pal va fer una estirada espectacular al minut 53, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ricardo Bezares.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Miguel Nora de Franqueses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Bezares de Franqueses va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.