Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meloncillos Balompié (776888) - Paradizna CF (492646) » 681307854: T67/J12/VII

Liga 681307854 Información oficial sobre el partido 681307854 en Hattrick

13.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VII.921 (38957)

Racing Sestao SC Alineación oficial del equipo 'Racing Sestao SC' en el partido 3 - 0 FC.badalona Alineación oficial del equipo 'FC.badalona' en el partido
Francisco Cigarra (36') 1 - 0
Alejandro Soto Martínez (47') 2 - 0
Félix Galán (70') 3 - 0
Racing Sestao SC Alineación oficial del equipo 'Racing Sestao SC' en el partido 3 - 0 FC.badalona Alineación oficial del equipo 'FC.badalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Sestao SC Alineación oficial del equipo 'Racing Sestao SC' en el partido 1 - 1 FC.badalona Alineación oficial del equipo 'FC.badalona' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,6 % 7,5 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Sestao SC

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Racing va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Francisco Cigarra, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Racing va augmentar la diferència quan Alejandro Soto Martínez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Racing van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Félix Galán va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Andreu Sanahuja es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francisco Cigarra va fer una magnífica centrada, però la rematada de Francisco José Sáenz Tabernero va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Javier Picart de Racing va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Francisco José Sáenz Tabernero que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Soto Martínez.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Félix Galán de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC.badalona

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El FC.badalona va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Lorenzo Lanzafame va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): David Nereira va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Pol Macià no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maël Leroux de FC.badalona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.