Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

catal CF (1461116) - Meloncillos Balompié (776888) » 681307853: T67/J11/VII

Liga 681307853 Información oficial sobre el partido 681307853 en Hattrick

06.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VII.921 (38957)

Faro Costa Daurada Alineación oficial del equipo 'Faro Costa Daurada' en el partido 1 - 3 Racing Sestao SC Alineación oficial del equipo 'Racing Sestao SC' en el partido
0 - 1 Miguel Ángel Sancristóbal (18')
0 - 2 Miguel Ángel Sancristóbal (21')
Timoteo Alcubierre (67') 1 - 2
1 - 3 Andreu Sanahuja (76')
Faro Costa Daurada Alineación oficial del equipo 'Faro Costa Daurada' en el partido 1 - 3 Racing Sestao SC Alineación oficial del equipo 'Racing Sestao SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Faro Costa Daurada Alineación oficial del equipo 'Faro Costa Daurada' en el partido 1 - 1 Racing Sestao SC Alineación oficial del equipo 'Racing Sestao SC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,8 % 80,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Faro Costa Daurada

Goles Goles

  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ander Tamisa sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Timoteo Alcubierre que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): FaroCD va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Ander Tamisa va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Ander Tamisa es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Santiago López-Mingo de FaroCD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Damián Nava de FaroCD es va guanyar la targeta groga merescudament.

Racing Sestao SC

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Francisco Cigarra estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Miguel Ángel Sancristóbal va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 18.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 21, Racing va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Miguel Ángel Sancristóbal.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Racing, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Andreu Sanahuja va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Racing que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Timotei Rotariu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Alejandro Soto Martínez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Racing que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Andreu Sanahuja, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Andreu Sanahuja va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xabier Mikel Aiela.