Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pounch FC (1417120) - futboltotal fc (1334554) » 681306859: T67/J1/VII

Liga 681306859 Información oficial sobre el partido 681306859 en Hattrick

28.08.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VII.904 (38940)

Aguas Sucias de Calpe Alineación oficial del equipo 'Aguas Sucias de Calpe' en el partido 4 - 2 CF Godall Alineación oficial del equipo 'CF Godall' en el partido
0 - 1 Mauro Reyero (27')
Piotr Nagórka (31') 1 - 1
Fecund Juvanteny (39') 2 - 1
Piotr Nagórka (58') 3 - 1
3 - 2 Pedro Alcanzó (64')
Federico Cazos (65') 4 - 2
Aguas Sucias de Calpe Alineación oficial del equipo 'Aguas Sucias de Calpe' en el partido 4 - 2 CF Godall Alineación oficial del equipo 'CF Godall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aguas Sucias de Calpe Alineación oficial del equipo 'Aguas Sucias de Calpe' en el partido 4 - 1 CF Godall Alineación oficial del equipo 'CF Godall' en el partido
Tiene un resultado normal 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguas Sucias de Calpe

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 del partit, el jugador Piotr Nagórka de Sucias va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Fecund Juvanteny de Sucias, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Amb 58 minuts jugats, en Piotr Nagórka va augmentar l'avantatge de Sucias a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 65 minuts, Federico Cazos va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Miguel Ángel Agóitiz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sucias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Joan Cuscullola que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 230 Minuto 40 (Ocasión de falta): Piotr Nagórka va sorprendre Aner Axkoeta amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Federico Cazos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Al minut 47 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Piotr Nagórka, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Piotr Nagórka gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aner Axkoeta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

CF Godall

Goles Goles

  • 190 Minuto 27 (Gol de falta): En Mauro Reyero va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Pedro Alcanzó va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Godall i marcant el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 12 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Mauro Reyero va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Melones ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Pedro Alcanzó va fer una jugada per la banda esquerra, però Alejandro Serrano va aturar el seu xut.