Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salchicha traviesa (1459678) - fuensanta65 (1462089) » 681304476: T67/J7/VII

Liga 681304476 Información oficial sobre el partido 681304476 en Hattrick

09.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VII.861 (38897)

Entripaicos Alineación oficial del equipo 'Entripaicos' en el partido 1 - 1 Barreiros Diesel Club De Futbol Alineación oficial del equipo 'Barreiros Diesel Club De Futbol' en el partido
Xenxo da Pastoriza (43') 1 - 0
1 - 1 Miguel Esquinas (77')
Entripaicos Alineación oficial del equipo 'Entripaicos' en el partido 1 - 1 Barreiros Diesel Club De Futbol Alineación oficial del equipo 'Barreiros Diesel Club De Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Entripaicos Alineación oficial del equipo 'Entripaicos' en el partido 2 - 1 Barreiros Diesel Club De Futbol Alineación oficial del equipo 'Barreiros Diesel Club De Futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,3 % 18,0 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entripaicos

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Entripaicos contenien la respiració mentre en Xenxo da Pastoriza s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Entripaicos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Xenxo da Pastoriza va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Patrick Ciullo.
  • 224 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Entripaicos va gaudir d'un penal a favor al minut 33, però el jugador Diego Pérez de Tejada va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Patrick Ciullo.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Diego Pérez de Tejada, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Breixo Curtis va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Barreiros Diesel Club De Futbol

Goles Goles

  • 160 Minuto 77 (Gol de falta): Al minut 77 del partit, Miguel Esquinas va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 49 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Einer Basse va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Diego Fuentes Albar, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Fuentes Albar.