Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NotuTeam FC (1370836) - SANTA AMALIA FUTBOL CLUB (1336535) » 681303637: T67/J7/VII

Liga 681303637 Información oficial sobre el partido 681303637 en Hattrick

09.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VII.846 (38882)

Don Quijote F.C. Alineación oficial del equipo 'Don Quijote F.C.' en el partido 0 - 2 UCAM DE MURCIA CD Alineación oficial del equipo 'UCAM DE MURCIA CD' en el partido
0 - 1 Víctor Sáez (47')
0 - 2 Rafael Cajal (78')
Don Quijote F.C. Alineación oficial del equipo 'Don Quijote F.C.' en el partido 0 - 2 UCAM DE MURCIA CD Alineación oficial del equipo 'UCAM DE MURCIA CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Don Quijote F.C. Alineación oficial del equipo 'Don Quijote F.C.' en el partido 2 - 1 UCAM DE MURCIA CD Alineación oficial del equipo 'UCAM DE MURCIA CD' en el partido
Tiene mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,3 % 13,3 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Don Quijote F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Moisés Osborne del Quijote ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Quijote va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alberto Robledillo López en un 1 contra 1 amb el porter Quintín Ramírez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Dani Fortesa haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Quijote al minut 31.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Quijote va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jorge Antonio Veleña la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Salazar Murillo de Quijote amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

UCAM DE MURCIA CD

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Víctor Sáez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Rafael Cajal de MURCIA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MURCIA que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Cajal, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Dani Fortesa va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Raúl Angulo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Roberto Piñero Yeste no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Armiche Roca va estar a punt de posar per davant a MURCIA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Angulo va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip MURCIA Dani Fortesa quasi marca al minut 73 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Enrique Meléndez l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nencho Tonev de MURCIA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.