Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ud furious (797723) - Orgullo Proletario (489867) » 681302990: T67/J14/VII

Liga 681302990 Información oficial sobre el partido 681302990 en Hattrick

27.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VII.834 (38870)

Dinamo Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Dinamo Gasteiz' en el partido 2 - 1 EFB Ciudad de Talavera Alineación oficial del equipo 'EFB Ciudad de Talavera' en el partido
Sergio Canencia (51') 1 - 0
Nicolás Español (84') 2 - 0
2 - 1 Mike Küppers (85')
Dinamo Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Dinamo Gasteiz' en el partido 2 - 1 EFB Ciudad de Talavera Alineación oficial del equipo 'EFB Ciudad de Talavera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dinamo Gasteiz Alineación oficial del equipo 'Dinamo Gasteiz' en el partido 3 - 0 EFB Ciudad de Talavera Alineación oficial del equipo 'EFB Ciudad de Talavera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Gasteiz

Goles Goles

  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Gasteiz, atacant per l'esquerra al minut 51, va aprofitar el magnífic llançament de Sergio Canencia per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Nicolás Español va incrementar l'avantatge de Gasteiz amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Gasteiz va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nicolás Español va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Beltso Ibisate.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Gasteiz va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Mario Tugliani va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Severino Barrenechea es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Gasteiz va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marcial Cardama ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Víctor Astorga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Canencia de Gasteiz es va guanyar la targeta groga merescudament.

EFB Ciudad de Talavera

Goles Goles

  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Joan Marc Moles estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mike Küppers va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Saverio Serpa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Hodeiertz Ibaizabal va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 260 Minuto 89 (Ocasión de falta): El jugador visitant Guillermo Ortiz va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 89 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34 en Jesús Miguel Naranjo Cortés va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hodeiertz Ibaizabal de Talavera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.