Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D Alzira (124369) - Real Bética (1365868) » 681301731: T67/J7/VII

Liga 681301731 Información oficial sobre el partido 681301731 en Hattrick

09.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VII.812 (38848)

RM.MARC Alineación oficial del equipo 'RM.MARC' en el partido 1 - 2 Lucky_je Alineación oficial del equipo 'Lucky_je' en el partido
Manuel Estornell Campos (24') 1 - 0
1 - 1 Alessandro Miglietta (34')
1 - 2 Ivan Renom (81')
RM.MARC Alineación oficial del equipo 'RM.MARC' en el partido 1 - 2 Lucky_je Alineación oficial del equipo 'Lucky_je' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
RM.MARC Alineación oficial del equipo 'RM.MARC' en el partido 4 - 1 Lucky_je Alineación oficial del equipo 'Lucky_je' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RM.MARC

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): RM.MARC, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Manuel Estornell Campos per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Agraciado Valiente Caballer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): RM.MARC va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 51 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Américo Montes ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Jaime Astray del RM.MARC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): RM.MARC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Israel Arasa de Miguel en un 1 contra 1 amb el porter Federico Canuto, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Agraciado Valiente Caballer va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lucky_je

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del RM.MARC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alessandro Miglietta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Lucky_je es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 34.
  • 170 Minuto 81 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Ivan Renom al minut 81 va permetre a Lucky_je prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Ignacio Zúñiga de Lucky_je, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Izerdan Bouderbala de Lucky_je va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Leonel Peña es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): Ivan Renom va xutar magistralment una falta al minut 21 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lucky_je que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pablo Olmos Blanco, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Izerdan Bouderbala quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Ignacio Zúñiga de Lucky_je va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.