Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chispi888 (995936) - 42team (122959) » 681295616: T67/J4/VII

Liga 681295616 Información oficial sobre el partido 681295616 en Hattrick

18.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VII.703 (38739)

SR Rioja Alineación oficial del equipo 'SR Rioja ' en el partido 3 - 1 Kolpez Kolpe Alineación oficial del equipo 'Kolpez Kolpe' en el partido
0 - 1 Víctor Gutiérrez (61')
Manuel Ramón (80') 1 - 1
Bogdan Chiruţă (81') 2 - 1
Bogdan Chiruţă (89') 3 - 1
SR Rioja Alineación oficial del equipo 'SR Rioja ' en el partido 3 - 1 Kolpez Kolpe Alineación oficial del equipo 'Kolpez Kolpe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SR Rioja Alineación oficial del equipo 'SR Rioja ' en el partido 1 - 3 Kolpez Kolpe Alineación oficial del equipo 'Kolpez Kolpe' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 77,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SR Rioja

Goles Goles

  • 114 Minuto 80 (Gol de penalti): Després de 80 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Rioja, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Manuel Ramón de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Bogdan Chiruţă de Rioja aconseguir un gol al minut 81 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Bogdan Chiruţă de Rioja va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Andrzej Siedliński va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Bogdan Chiruţă va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rioja se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Jorge Galleguillos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Andrzej Siedliński de Rioja va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Kolpez Kolpe

Goles Goles

  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): En Víctor Gutiérrez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 61 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rioja. La jugada d'estratègia del Kolpez per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Roque Valcárcel va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Carlos Menéndez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Víctor Gonzaga que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Ríos Ríos de Kolpez es va guanyar la targeta groga merescudament.