Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Trufus (435974) - Torcebotas (1433438) » 681295363: T67/J11/VII

Liga 681295363 Información oficial sobre el partido 681295363 en Hattrick

06.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 11 / VII.698 (38734)

Filigrana F.C Alineación oficial del equipo 'Filigrana F.C' en el partido 0 - 5 Torcebotas Alineación oficial del equipo 'Torcebotas' en el partido
0 - 1 Damyan Iliev (33')
0 - 2 Lütfi Aldoğan (36')
0 - 3 Vinícius Morita (77')
0 - 4 Vinícius Morita (78')
0 - 5 Francés Xavier Pera (82')
Filigrana F.C Alineación oficial del equipo 'Filigrana F.C' en el partido 0 - 5 Torcebotas Alineación oficial del equipo 'Torcebotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Filigrana F.C Alineación oficial del equipo 'Filigrana F.C' en el partido 1 - 4 Torcebotas Alineación oficial del equipo 'Torcebotas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Filigrana F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 35, un contraatac del Filigrana no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Danel Araneta perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Danel Araneta va superar els defenses rivals per velocitat al minut 89 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnau Cisteró de Filigrana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Torcebotas

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Damyan Iliev va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Torcebotas va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Lütfi Aldoğan.
  • 136 Minuto 77 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Alfonso Moncada es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Vinícius Morita per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 77 passava a ser 0 - 3.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Torcebotas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vinícius Morita va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Torcebotas. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Francés Xavier Pera xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Damyan Iliev va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, José Álvaro Márquez Ulloa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Damyan Iliev va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Lütfi Aldoğan de Torcebotas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.