Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Helloween CF (440590) - ameba's team (313733) » 681295032: T67/J12/VII

Liga 681295032 Información oficial sobre el partido 681295032 en Hattrick

13.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VII.692 (38728)

Helloween CF Alineación oficial del equipo 'Helloween CF' en el partido 0 - 2 ameba's team Alineación oficial del equipo 'ameba's team' en el partido
0 - 1 Antonio Peinado (73')
0 - 2 Quique Raimundez (87')
Helloween CF Alineación oficial del equipo 'Helloween CF' en el partido 0 - 2 ameba's team Alineación oficial del equipo 'ameba's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Helloween CF Alineación oficial del equipo 'Helloween CF' en el partido 2 - 1 ameba's team Alineación oficial del equipo 'ameba's team' en el partido
Tiene mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helloween CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Helloween va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Henoc Vallhonesta, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Cătălin Rechiţean arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joseph Donnachie va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sígfrid Llago va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Federico Palanca va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Cătălin Rechiţean del Helloween ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salvador Peñalba.

ameba's team

Goles Goles

  • 139 Minuto 73 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de amebas Antonio Peinado va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Jordi Musoll va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Quique Raimundez va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): En Pau Llosas va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 3. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del amebas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Mira Blasco, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Murat Güleç va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Antonio Peinado quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Quiriaco Uruabarrena, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pau Llosas de amebas es va guanyar la targeta groga merescudament.