Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Ibiza (1333135) - Vampirators (1434452) » 681294009: T67/J8/VII

Liga 681294009 Información oficial sobre el partido 681294009 en Hattrick

16.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 8 / VII.674 (38710)

Valdemanco del Esteras Alineación oficial del equipo 'Valdemanco del Esteras' en el partido 7 - 1 VALLECANO RAYO Alineación oficial del equipo 'VALLECANO RAYO' en el partido
Kacper Szczechowicz (4') 1 - 0
1 - 1 Diego Ríos Ríos (9')
Miroslav Chlpoš (32') 2 - 1
Angelo Noghero (33') 3 - 1
Nicolas Schmeling (36') 4 - 1
Waldemar Uzar (39') 5 - 1
Kacper Szczechowicz (47') 6 - 1
Waldemar Uzar (69') 7 - 1
Valdemanco del Esteras Alineación oficial del equipo 'Valdemanco del Esteras' en el partido 7 - 1 VALLECANO RAYO Alineación oficial del equipo 'VALLECANO RAYO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Valdemanco del Esteras Alineación oficial del equipo 'Valdemanco del Esteras' en el partido 5 - 0 VALLECANO RAYO Alineación oficial del equipo 'VALLECANO RAYO' en el partido
Tiene suerte 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdemanco del Esteras

Goles Goles

  • 136 Minuto 4 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Armando Guexar es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Kacper Szczechowicz per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 4 passava a ser 1 - 0.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VALLECANO. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miroslav Chlpoš la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Valdemanco es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 32.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Valdemanco al minut 33, que va llançar ajustat al pal en Angelo Noghero. 3 - 1 pels locals.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Nicolas Schmeling va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Waldemar Uzar va incrementar l'avantatge de Valdemanco amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Valdemanco van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kacper Szczechowicz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Valdemanco va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Waldemar Uzar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Ángel Urbina Daóiz de Valdemanco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 53 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Miguel Ángel Urbina Daóiz de Valdemanco es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 53.

VALLECANO RAYO

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Acorán García Ríos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al VALLECANO, un peu providencial d'en Diego Ríos Ríos va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 72 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Emilio Olmos La Santa va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 67 (Tarjeta roja directa): Al minut 67 en Sebastián Jiménez de Parga va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pere Anton Barcons de VALLECANO es va guanyar la targeta groga merescudament.