Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cañitasbravas.com (1589065) - Los qwertyu (775787) » 681292769: T67/J7/VII

Liga 681292769 Información oficial sobre el partido 681292769 en Hattrick

09.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VII.652 (38688)

Cañitasbravas.com Alineación oficial del equipo 'Cañitasbravas.com' en el partido 1 - 0 Furia Española CF Alineación oficial del equipo 'Furia Española CF' en el partido
Toby Pickup (23') 1 - 0
Cañitasbravas.com Alineación oficial del equipo 'Cañitasbravas.com' en el partido 1 - 0 Furia Española CF Alineación oficial del equipo 'Furia Española CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Cañitasbravas.com Alineación oficial del equipo 'Cañitasbravas.com' en el partido 5 - 0 Furia Española CF Alineación oficial del equipo 'Furia Española CF' en el partido
Es un cenizo 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cañitasbravas.com

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Toby Pickup, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Cañitasbravas.com es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Emil Togler no va ser aprofitada per en Sven Franken que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Cañitasbravas.com la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Emil Togler, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Salva Ciya al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Łukasz Panek va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Emil Togler una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 54, però una magnífica aturada de Salva Ciya va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Emil Togler gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Salva Ciya va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 225 Minuto 59 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Gustavo Missiroli es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Łukasz Panek va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sébastien Villeneuve de Cañitasbravas.com va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Furia Española CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Carmelo Mamán ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.