Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pucela Futbol Club (1436732) - Charcuterías Puri (1581005) » 681292567: T67/J12/VII

Liga 681292567 Información oficial sobre el partido 681292567 en Hattrick

13.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 12 / VII.648 (38684)

Pucela Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pucela Futbol Club' en el partido 4 - 1 Charcuterías Puri Alineación oficial del equipo 'Charcuterías Puri' en el partido
Raúl Moyano (15') 1 - 0
Tedo Valdés Correa (31') 2 - 0
Marc Ximinis (35') 3 - 0
3 - 1 Lluc Pellicer (74')
Tedo Valdés Correa (89') 4 - 1
Pucela Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pucela Futbol Club' en el partido 4 - 1 Charcuterías Puri Alineación oficial del equipo 'Charcuterías Puri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pucela Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pucela Futbol Club' en el partido 2 - 0 Charcuterías Puri Alineación oficial del equipo 'Charcuterías Puri' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pucela Futbol Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Raúl Moyano, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Pucela es posava per davant!
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pucela va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marc Ximinis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Tedo Valdés Correa va augmentar l'avantatge de Pucela a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Raúl Moyano va rematar alt.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Guillermo Segón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Bernhardt Jerger va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Guillermo Segón de Pucela va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Diego López Barragán va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Carlos Terán va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Julio Soto va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antoni Devall per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bernhardt Jerger va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Guillermo Segón gairebé va marcar per a Pucela des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Pérez Rañon va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casiano Seras Valiente de Pucela es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Charcuterías Puri

Goles Goles

  • 109 Minuto 31 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Luigi Paolo Fucito se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Tedo Valdés Correa que va anotar el 2 - 0 per a Pucela sense cap impediment.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Puri va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Lluc Pellicer va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Puri van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 24, però 大志郎 (Daishiro) 出口 (Deguchi) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): 大志郎 (Daishiro) 出口 (Deguchi) va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Puri que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Puri van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Stavre Belichanec va sortir desviat a la dreta de la porteria.