Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agujetas FC (1333216) - alamedan (988241) » 681292184: T67/J14/VII

Liga 681292184 Información oficial sobre el partido 681292184 en Hattrick

27.11.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 14 / VII.641 (38677)

canguros club Alineación oficial del equipo 'canguros club' en el partido 2 - 2 alamedan Alineación oficial del equipo 'alamedan' en el partido
0 - 1 Derrick Richardson (16')
Sytze Stapelbroek (21') 1 - 1
Sytze Stapelbroek (48') 2 - 1
2 - 2 Pär Cronborn (82')
canguros club Alineación oficial del equipo 'canguros club' en el partido 2 - 2 alamedan Alineación oficial del equipo 'alamedan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
canguros club Alineación oficial del equipo 'canguros club' en el partido 0 - 6 alamedan Alineación oficial del equipo 'alamedan' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

canguros club

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al canguros una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Sytze Stapelbroek, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 21.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de canguros va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Sytze Stapelbroek, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Joan Horrach va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Roger Palanca va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de canguros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Samuel Cavaciocchi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de canguros, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Roger Palanca va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): canguros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 85, però Menke Wiskamp va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Menke Wiskamp de canguros es va guanyar la targeta groga merescudament.

alamedan

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Tasos Someritis va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de alamedan, Derrick Richardson, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 82 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pär Cronborn de alamedan marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Eysteinn Ólafsson va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 24, i va passar la pilota a Clint Scott, però aquest no va encertar a marcar.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Pär Cronborn va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 84, quan en Hector McCarroll va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.