Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jwrez industrial cd andsliz (1459279) - Arenzana F.C. (1593670) » 681291938: T67/J9/VII

Liga 681291938 Información oficial sobre el partido 681291938 en Hattrick

23.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VII.637 (38673)

FireWolf C.F Alineación oficial del equipo 'FireWolf C.F' en el partido 3 - 3 Real Calatrava Alineación oficial del equipo 'Real Calatrava' en el partido
Alfonso Amaya (12') 1 - 0
1 - 1 Carlos Bousoño (17')
1 - 2 Noel Baches (21')
Dani Mengual (26') 2 - 2
Miguel Jaén (55') 3 - 2
3 - 3 Gonzalo Garriga (79')
FireWolf C.F Alineación oficial del equipo 'FireWolf C.F' en el partido 3 - 3 Real Calatrava Alineación oficial del equipo 'Real Calatrava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FireWolf C.F Alineación oficial del equipo 'FireWolf C.F' en el partido 6 - 1 Real Calatrava Alineación oficial del equipo 'Real Calatrava' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FireWolf C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Alfonso Amaya va donar a FireWolf un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, FireWolf aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Dani Mengual va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 55 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 55 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Miguel Jaén. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a FireWolf per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernando Guzmán, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de FireWolf la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Fernando Guzmán va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FireWolf se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): FireWolf va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Gamboa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter 王 (Wang) 平仁 (Pingren).

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Guzmán de FireWolf es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Calatrava

Goles Goles

  • 163 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 17 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Carlos Bousoño.
  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador de Calatrava Noel Baches va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 21 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 117 Minuto 79 (Gol evento especial cansancio): En Daniel Vázquez havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Gonzalo Garriga per endur-se la pilota i posar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49, un refús desafortunat de Oualid Quartiri, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gonzalo Garriga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en José María Villanova quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Gonzalo Tarruella va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.