Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TAXIS F.C.T. (123680) - xiquets de valls (1340012) » 681290394: T67/J1/VII

Liga 681290394 Información oficial sobre el partido 681290394 en Hattrick

28.08.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VII.610 (38646)

TAXIS F.C.T. Alineación oficial del equipo 'TAXIS F.C.T.' en el partido 4 - 2 xiquets de valls Alineación oficial del equipo 'xiquets de valls' en el partido
Kelvin Schabel-Pittracher (25') 1 - 0
Gianrico Culicchia (26') 2 - 0
Sıtkı Süreya (47') 3 - 0
3 - 1 Ínigo Zumista (63')
3 - 2 Alan Canu (79')
Thorben Sperr (90') 4 - 2
TAXIS F.C.T. Alineación oficial del equipo 'TAXIS F.C.T.' en el partido 4 - 2 xiquets de valls Alineación oficial del equipo 'xiquets de valls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
TAXIS F.C.T. Alineación oficial del equipo 'TAXIS F.C.T.' en el partido 4 - 1 xiquets de valls Alineación oficial del equipo 'xiquets de valls' en el partido
Tiene un resultado normal 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TAXIS F.C.T.

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Kelvin Schabel-Pittracher va donar a F.C.T. un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del F.C.T. va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gianrico Culicchia, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan F.C.T. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sıtkı Süreya des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): F.C.T. va augmentar la diferència quan Thorben Sperr no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 24 (Ocasión de penalti): En Kelvin Schabel-Pittracher va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 24, però el porter visitant Eduardo Basoa el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sıtkı Süreya. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kelvin Schabel-Pittracher de F.C.T. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Kai Busnelli, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Villa Fernández.

xiquets de valls

Goles Goles

  • 152 Minuto 63 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Ínigo Zumista de xiquets després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): xiquets va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Alan Canu va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): xiquets va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Diamantino Vinhas va quedar-se sol davant el porter Gabriel Wästermo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Juan Antonio De los Altos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gabriel Wästermo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 69, quan un error defensiu va deixar Danilo Sanhaço completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Antonio De los Altos de xiquets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.