Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FeyHonor (1337117) - ÉCHE O QUE HAI! (1584898) » 681290355: T67/J5/VII

Liga 681290355 Información oficial sobre el partido 681290355 en Hattrick

25.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 5 / VII.609 (38645)

Almandoz Alineación oficial del equipo 'Almandoz' en el partido 0 - 1 ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido
0 - 1 Alan Holden (72')
Almandoz Alineación oficial del equipo 'Almandoz' en el partido 0 - 1 ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almandoz Alineación oficial del equipo 'Almandoz' en el partido 2 - 0 ÉCHE O QUE HAI! Alineación oficial del equipo 'ÉCHE O QUE HAI!' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almandoz

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Almandoz van sortir al contraatac al minut 35, però Bergoi Pastagiñena va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Almandoz va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tomás Peinado en un 1 contra 1 amb el porter José del Jarama, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 225 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Patxi Bizama va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

ÉCHE O QUE HAI!

Goles Goles

  • 107 Minuto 72 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alan Holden semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a echocai. Qui ho havia de dir! 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de echocai, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Eugeniusz Noglik va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Adolfo Frolaz, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Almandoz, però Joan Vilarrupla no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de echocai va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Igor Quiñones, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Gabriel Opoku va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Gabriel Opoku de echocai va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Gurt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.