Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Es Pilari Cf (118260) - Sporting de Falset (993310) » 681287507: T67/J7/VII

Liga 681287507 Información oficial sobre el partido 681287507 en Hattrick

09.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VII.558 (38594)

Rubencios Football Club Alineación oficial del equipo 'Rubencios Football Club' en el partido 2 - 0 LESTAT Guerrilla Alineación oficial del equipo 'LESTAT Guerrilla' en el partido
Claudio Riguzzi (37') 1 - 0
Jake Reid (65') 2 - 0
Rubencios Football Club Alineación oficial del equipo 'Rubencios Football Club' en el partido 2 - 0 LESTAT Guerrilla Alineación oficial del equipo 'LESTAT Guerrilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rubencios Football Club Alineación oficial del equipo 'Rubencios Football Club' en el partido 3 - 1 LESTAT Guerrilla Alineación oficial del equipo 'LESTAT Guerrilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubencios Football Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Rubencios, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Claudio Riguzzi per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Rubencios al minut 65, que va llançar ajustat al pal en Jake Reid. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Rubencios va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pere Omedes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Taurino González Almunia.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Jake Reid va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Rubencios se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Rubencios va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Mihai Cherecheş va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Jake Reid gairebé va marcar per a Rubencios des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El Rubencios ho intentava per la dreta per mitjà de Mihai Cherecheş, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Marcin Kandefer va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

LESTAT Guerrilla

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Guazola va fer una magnífica centrada, però la rematada de Alfonso Pareja va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Daniel Soledispa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Guerrilla van seguir progressant per la banda dreta. Daniel Soledispa va tenir la seva oportunitat al minut 81, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xerónimo Acha es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.