Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Virgen (1364984) - Chadrieshadris (1437238) » 681286902: T67/J10/VII

Liga 681286902 Información oficial sobre el partido 681286902 en Hattrick

30.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 10 / VII.547 (38583)

Old School BCN Alineación oficial del equipo 'Old School BCN' en el partido 0 - 5 Chadrieshadris Alineación oficial del equipo 'Chadrieshadris' en el partido
0 - 1 Władysław Gulik (18')
0 - 2 Władysław Gulik (23')
0 - 3 Władysław Gulik (39')
0 - 4 Nils Colskog (48')
0 - 5 Santiago Lopez Soria (85')
Old School BCN Alineación oficial del equipo 'Old School BCN' en el partido 0 - 5 Chadrieshadris Alineación oficial del equipo 'Chadrieshadris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Old School BCN Alineación oficial del equipo 'Old School BCN' en el partido 2 - 0 Chadrieshadris Alineación oficial del equipo 'Chadrieshadris' en el partido
Tiene mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old School BCN

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Samuele Bonasio hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mauro Ituren havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mauro Fraguas va fer al minut 89 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Francesc Xavier Farreras, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Chadrieshadris

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): En Władysław Gulik va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 18. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Passaven 23 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Władysław Gulik va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Chadrieshadris per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 39. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Władysław Gulik. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 48, el Chadrieshadris va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nils Colskog, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 4.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): En Marco Antônio Repincho entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Chadrieshadris, un peu providencial d'en Santiago Lopez Soria va situar el 0-5 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Władysław Gulik va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chadrieshadris que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Santiago Lopez Soria, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Marco Antônio Repincho quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Manuel Rosal, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chadrieshadris va anar a parar a la dreta de l'atac on en Curtis Gildemeister-Miller, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Chadrieshadris Nils Colskog quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Santiago Lopez Soria l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.