Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naranco FC (491193) - UAUS Fc (1578866) » 681286203: T67/J3/VII

Liga 681286203 Información oficial sobre el partido 681286203 en Hattrick

11.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 3 / VII.535 (38571)

Naranco FC Alineación oficial del equipo 'Naranco FC' en el partido 2 - 2 UAUS Fc Alineación oficial del equipo 'UAUS Fc' en el partido
0 - 1 Ueli Rohwedder (11')
Roberto Lauria (12') 1 - 1
Dimas Palafox Castro (23') 2 - 1
2 - 2 Marc Cugat (78')
Naranco FC Alineación oficial del equipo 'Naranco FC' en el partido 2 - 2 UAUS Fc Alineación oficial del equipo 'UAUS Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Naranco FC Alineación oficial del equipo 'Naranco FC' en el partido 2 - 2 UAUS Fc Alineación oficial del equipo 'UAUS Fc' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naranco FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Passat el minut 12 de joc, Roberto Lauria facilitava les coses al Naranco amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Naranco s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Dimas Palafox Castro per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Amb 10 minuts disputats, Dimas Palafox Castro gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però David Saavedra va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Naranco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dimas Palafox Castro va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ferran Mañé va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant David Saavedra va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Naranco ho intentava per la dreta per mitjà de Ferran Mañé, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Dimas Palafox Castro, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Christopher Rosario va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

UAUS Fc

Goles Goles

  • 186 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del UAUS. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Ueli Rohwedder va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Marc Cugat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Haritz Gorteta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Juris Niedrājs quasi aconsegueix empatar per UAUS al minut 38, però Jude Chaplain va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Hugo Tortolero al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): UAUS va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gelson Kilian es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de UAUS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hugo Tortolero va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Carles Ferrerons va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Deslluc de UAUS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.