Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Biosbardo F. C. (991654) - SPORTING DE FLORI (49221) » 681285331: T67/J9/VII

Liga 681285331 Información oficial sobre el partido 681285331 en Hattrick

23.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 9 / VII.519 (38555)

RIPOLLET CF Alineación oficial del equipo 'RIPOLLET CF' en el partido 2 - 1 Dafne F.C Alineación oficial del equipo 'Dafne F.C' en el partido
0 - 1 Alberto Ribera (4')
Guillermo Garcés (7') 1 - 1
Henrry Pinto (71') 2 - 1
RIPOLLET CF Alineación oficial del equipo 'RIPOLLET CF' en el partido 2 - 1 Dafne F.C Alineación oficial del equipo 'Dafne F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RIPOLLET CF Alineación oficial del equipo 'RIPOLLET CF' en el partido 2 - 1 Dafne F.C Alineación oficial del equipo 'Dafne F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RIPOLLET CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 7 (Gol de contra de falta): El contraatac de RIPOLLET va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Guillermo Garcés va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 123 Minuto 71 (Gol por la derecha): Passats 71 minuts, Henrry Pinto, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. RIPOLLET es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Henrry Pinto arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Èdgard Mirmí va rebre molts aplaudiments. Al minut 68 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El RIPOLLET ho intentava per la dreta per mitjà de Henrry Pinto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Medrano per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alberto San Martín va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marian Manta de RIPOLLET amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Dafne F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alberto Ribera va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Després de 6 minuts, Roberto Minas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Leopold Ferrer va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Alberto Ribera no va ser aprofitada per en Pedro Chiriboga que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 225 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Pedro Chiriboga es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Pedro Chiriboga va fer una jugada per la banda esquerra, però Leopold Ferrer va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 84 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Añaterve Huete va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Roberto Minas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramón Capiáin de Dafne es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Minas de Dafne va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.